Tradíció

Méhészetünk egészen az 1800-as évek végére nyúlik vissza,mikor dédnagyapám a Rába folyó partján gondozta a mézet termelő méh családjait. Az idő múlásával sok mindenen keresztül mentek őseim, de néhány dolog, köztük a méhészet megmaradt a családunkban olyannyira, hogy nagypapám, édesapám és jómagam életének szerves részét képezi.  Apukámtól a közösen töltött több mint 10 éves méhészkedéstől kedvet kapva, sikerült a munka legapróbb részleteit is elsajátítani, így ma már saját, több száz Hunor családos méhészettel foglalkozunk.

Napjainkban

Saját vegyészmérnökeink ill. prémium minőségű vitamin és ásványi anyag koncentrátumaink segítségével készítjük a világon egyedülálló étrend-kiegészítő vitaminunkat, ami a bel- és külföldi partnereink véleménye szerint is prémium minőségben sikerült!

A minőséget nemzetközi akkreditált laborok folyamatos ellenőrzése garantálja. Termékeink mindennemű adalék nélkül kerülnek a piacra!

Összetétele kizárólag 100% termelői akácméz, vitamin és ásványi anyag koncentrátumot tartalmaz, melyek kizárólag ellenőrzött termelőktől és előállítóktól származnak.